Villdyret Våknet

Om borgervern, menneskejakt, klasseskille og en by som ikke var klar til å møte utfordringene – en sann kriminalhistorie fra Steinkjer

Om utgivelsen

Villdyret våknet er skrevet av journalist, forfatter og lokalhistoriker Lars Lilleby Macedo og er utgitt av Egge historielag i samarbeid med Embla Forlag. Boka har stiv perm, støvomslag og er på 208 sider inkludert for- og baksatser.

I tillegg til den nærmest utrolige kriminalhistorien om da politistyrkene, borgerne, Knut C. Langaard og Georg Dreier Antonsen snudde Steinkjer på hodet i 1913, inneholder boka mange unike lokalhistoriske bilder fra Steinkjer i den aktuelle tidsperioden.

Villdyret våknet selges av Egge historielag og Embla forlag. Boka er også å få kjøpt hos alle bokhandlerens i Steinkjer fra 10. juni. Trykk på bildet under eller på denne lenka for å se en smakebit av den nye boka.

Bestill boka

Boka koster 349,- og leveres portofritt i hele Norge. Boka kan betales med VIPPS til 982 99 264 eller via vedlagt giro.

Scroll Up